PER PIU' INFORMAZIONI:


facebook
youtube
instagram
tiktok
phone
telegram

I Nostri Contatti

©2021-2024 Fabio Greco- TeamEvolution - P.Iva 12291220015 -  Privacy Policy   Cookie Policy

TEAM EVOLUTION

Team Evolution | Formazione | Fabio Greco e Milena Di Lorenzo | Network Marketing Esplosivo

TEAM EVOLUTION SCHOOL

 

Ne shpjegojmë se si të punoni me ne

edhe nëse nuk jeni në gjendje

 

START UP

11 PUNA ME SOCIAL

LAVORARE CON I SOCIAL)

picsart_22-03-29_12-38-59-640.jpeg

06 Puna me Social (Lavorare con i Social)

 

Nëse keni vendosur të punoni në rrjetet sociale, profili juaj është shumë i rëndësishëm. Të kesh një TARGET dhe profil të pastër është thelbësore për të marrë rezultate. Shkarkoni dhe shikoni mirë skedarin "Ditët e para". Hap pas hapi, merrni një sinjal për të filluar publikimin e postimeve në profilin tuaj.

 

Shkarkoni PDF "Ditët e para".

 

Se hai deciso di lavorare sui Social, il tuo Profilo è importantissimo.

Avere un profilo in TARGET e pulito è fondamentale per ottenere risultati. Scarica e guarda bene il file " I Primi Giorni".
Passo dopo passo prendi spunto per iniziare a pubblicare Post sul tuo profilo,

Scarica il PDF " I Primi Giorni".

01 Zyra juaj (Il tuo BackOffice)

Spunta

02 Faqe personale (Link Personale)

Spunta

03 Faqja e Snep (Sito Snep)

Spunta

04 Snep në Evropë (Snep in Europa)

Spunta

05 Porosi Personale (Ordine Personale)

Spunta

06 VS e Fitimet (Guadagni)

Spunta

07 Bëni një Regjistrim (Fare una Registrazione)

Spunta

08 Zoom di Team

Spunta

09 Mbështetja e Team (Supporto del Team) 

Spunta

10 Mesazhet e para gati (Primi Messaggi Pronti)

Spunta

11 Puna me Social (Lavorare con i Social)

Spunta
Create Website with flazio.com | Free and Easy Website Builder