PER PIU' INFORMAZIONI:


facebook
youtube
instagram
tiktok
phone
telegram

I Nostri Contatti

©2021-2024 Fabio Greco- TeamEvolution - P.Iva 12291220015 -  Privacy Policy   Cookie Policy

TEAM EVOLUTION

Team Evolution | Formazione | Fabio Greco e Milena Di Lorenzo | Network Marketing Esplosivo

TEAM EVOLUTION SCHOOL

 

Ne shpjegojmë se si të punoni me ne

edhe nëse nuk jeni në gjendje

 

START UP

05 POROSI PERSONALE SNEP 

(ORDINE PERSONALE)

05 Porosi Personale Snep (Ordine Personale)

 

Sapo jeni regjistruar dhe keni hyrë në biznes? Mirë se vini!

Përdorimi dhe njohja e produkteve tona është thelbësore për të njohur cilësinë e tyre dhe për të qenë në gjendje t'i ndajmë ato.

Në këtë video tutorial do të shpjegoj se si të bëni porosinë tuaj të parë personale.

 

"Ti sei appena iscritta e sei entrata in attività? Benvenuta!

Utilizzare e conoscere i nostri Prodotti è fondamentale per conoscerne la qualità e riuscire a condividerli.

In questo Video Tutorial ti spiego come fare il tuo primo ordine personale."

01 Zyra juaj (Il tuo BackOffice)

Spunta

02 Faqe personale (Link Personale)

Spunta

03 Faqja e Snep (Sito Snep)

Spunta

04 Snep në Evropë (Snep in Europa)

Spunta

05 Porosi Personale (Ordine Personale)

Spunta

06 VS e Fitimet (Guadagni)

Spunta

07 Bëni një Regjistrim (Fare una Registrazione)

Spunta

08 Zoom di Team

Spunta

09 Mbështetja e Team (Supporto del Team) 

Spunta

10 Mesazhet e para gati (Primi Messaggi Pronti)

Spunta

11 Puna me Social (Lavorare con i Social)

Spunta
Create Website with flazio.com | Free and Easy Website Builder