PER PIU' INFORMAZIONI:


facebook
youtube
instagram
tiktok
phone
telegram

I Nostri Contatti

©2021-2024 Fabio Greco- TeamEvolution - P.Iva 12291220015 -  Privacy Policy   Cookie Policy

TEAM EVOLUTION

Team Evolution | Formazione | Fabio Greco e Milena Di Lorenzo | Network Marketing Esplosivo

TEAM EVOLUTION SCHOOL

 

Ne shpjegojmë se si të punoni me ne

edhe nëse nuk jeni në gjendje

 

START UP

06 SV e FITIMET

(GUADAGNI)

06 SV e Fitimet (Guadagni)

 

Qëllimi juaj është të bëheni SUPERVISORE sa më shpejt dhe të shkoni në 50% fitim. Në këtë video do të shpjegoj se si të bëheni 50% SV dhe gjithashtu do t'ju jap një shembull praktik se si të fitoni 42000 lekë.

 

Shkarkoni PDF-në për ta pasur shembullin gjithmonë pranë.

 

"Il tuo Obiettivo è diventare SUPERVISORE al più presto è passare al 50% di guadagno. In questo video ti spiego come diventare SV al 50% e ti faccio anche un esempio pratico di come guadagnare 42000 lek.  Scarica il PDF per avere l'esempio sempre a portata di mano."

01 Zyra juaj (Il tuo BackOffice)

Spunta

02 Faqe personale (Link Personale)

Spunta

03 Faqja e Snep (Sito Snep)

Spunta

04 Snep në Evropë (Snep in Europa)

Spunta

05 Porosi Personale (Ordine Personale)

Spunta

06 VS e Fitimet (Guadagni)

Spunta

07 Bëni një Regjistrim (Fare una Registrazione)

Spunta

08 Zoom di Team

Spunta

09 Mbështetja e Team (Supporto del Team) 

Spunta

10 Mesazhet e para gati (Primi Messaggi Pronti)

Spunta

11 Puna me Social (Lavorare con i Social)

Spunta
Create Website with flazio.com | Free and Easy Website Builder