PER PIU' INFORMAZIONI:


facebook
youtube
instagram
tiktok
phone
telegram

I Nostri Contatti

©2021-2024 Fabio Greco- TeamEvolution - P.Iva 12291220015 -  Privacy Policy   Cookie Policy

TEAM EVOLUTION

Team Evolution | Formazione | Fabio Greco e Milena Di Lorenzo | Network Marketing Esplosivo

TEAM EVOLUTION SCHOOL

 

Ne shpjegojmë se si të punoni me ne

edhe nëse nuk jeni në gjendje

 

START UP

02 FAQE PERSONALE 

(LINK PERSONALE)

02 Faqe Personale (Link Personale)

 

Regjistroni Klientët dhe Perfaqesuesi?
Thjesht përdorni kodin tuaj dhe lidhjen tuaj personale, ashtu siç bënë me ju për t'u regjistruar.

Shikoni me kujdes këtë VIDEO për të zbuluar nga Backoffice lidhjen personale dhe kodin tuaj për të regjistruar Klientët dhe Perfaqesuesi.

 

Registrare Clienti e Incaricati?
Basta utilizzare il tuo codice e il tuo link personale, proprio come hanno fatto con te per iscriverti.

Guarda attentamente questo VIDEO per capire trovare dal Backoffice il link personale e il tuo codice per registrare Clienti e Incaricati.

01 Zyra juaj (Il tuo BackOffice)

Spunta

02 Faqe personale (Link Personale)

Spunta

03 Faqja e Snep (Sito Snep)

Spunta

04 Snep në Evropë (Snep in Europa)

Spunta

05 Porosi Personale (Ordine Personale)

Spunta

06 VS e Fitimet (Guadagni)

Spunta

07 Bëni një Regjistrim (Fare una Registrazione)

Spunta

08 Zoom di Team

Spunta

09 Mbështetja e Team (Supporto del Team) 

Spunta

10 Mesazhet e para gati (Primi Messaggi Pronti)

Spunta

11 Puna me Social (Lavorare con i Social)

Spunta
Create Website with flazio.com | Free and Easy Website Builder