PER PIU' INFORMAZIONI:


facebook
youtube
instagram
tiktok
phone
telegram

I Nostri Contatti

©2021-2023 Fabio Greco- TeamEvolution - P.Iva 12291220015 -  Privacy Policy   Cookie Policy

TEAM EVOLUTION

pxb_2690816_f27a98d161b8167e529e1b8a22ed6a87

TEAM EVOLUTION SCHOOL

 

Ne shpjegojmë se si të punoni me ne

edhe nëse nuk jeni në gjendje

 

START UP

06 SV e FITIMET

(GUADAGNI)

06 SV e Fitimet (Guadagni)

 

Qëllimi juaj është të bëheni SUPERVISORE sa më shpejt dhe të shkoni në 50% fitim. Në këtë video do të shpjegoj se si të bëheni 50% SV dhe gjithashtu do t'ju jap një shembull praktik se si të fitoni 42000 lekë.

 

Shkarkoni PDF-në për ta pasur shembullin gjithmonë pranë.

 

"Il tuo Obiettivo è diventare SUPERVISORE al più presto è passare al 50% di guadagno. In questo video ti spiego come diventare SV al 50% e ti faccio anche un esempio pratico di come guadagnare 42000 lek.  Scarica il PDF per avere l'esempio sempre a portata di mano."

01 Zyra juaj (Il tuo BackOffice)

check

02 Faqe personale (Link Personale)

check

03 Faqja e Snep (Sito Snep)

check

04 Snep në Evropë (Snep in Europa)

check

05 Porosi Personale (Ordine Personale)

check

06 VS e Fitimet (Guadagni)

check

07 Bëni një Regjistrim (Fare una Registrazione)

check

08 Zoom di Team

check

09 Mbështetja e Team (Supporto del Team) 

check

10 Mesazhet e para gati (Primi Messaggi Pronti)

check

11 Puna me Social (Lavorare con i Social)

check
Create Website with flazio.com | Free and Easy Website Builder