PER PIU' INFORMAZIONI:


facebook
youtube
instagram
tiktok
phone
telegram

I Nostri Contatti

©2021-2023 Fabio Greco- TeamEvolution - P.Iva 12291220015 -  Privacy Policy   Cookie Policy

TEAM EVOLUTION

pxb_2690816_f27a98d161b8167e529e1b8a22ed6a87

TEAM EVOLUTION SCHOOL

 

Ne shpjegojmë se si të punoni me ne

edhe nëse nuk jeni në gjendje

 

START UP

03 FAQJA E SNEP

(SITO SNEP)

03 Faqja e Snep (Sito Snep)

 

Faqja Snep, si të shikoni linjat e ndryshme të produkteve, si me çmime të plota ashtu edhe me zbritje.

Dhe mbi të gjitha, si të hyni / dilni nga Backoffice juaj.

 

"Sito Snep, come vedere le varie linee di prodotti, sia a prezzo pieno che scontati.

E soprattutto come entrare/uscire dal tuo Backoffice"

01 Zyra juaj (Il tuo BackOffice)

check

02 Faqe personale (Link Personale)

check

03 Faqja e Snep (Sito Snep)

check

04 Snep në Evropë (Snep in Europa)

check

05 Porosi Personale (Ordine Personale)

check

06 VS e Fitimet (Guadagni)

check

07 Bëni një Regjistrim (Fare una Registrazione)

check

08 Zoom di Team

check

09 Mbështetja e Team (Supporto del Team) 

check

10 Mesazhet e para gati (Primi Messaggi Pronti)

check

11 Puna me Social (Lavorare con i Social)

check
Create Website with flazio.com | Free and Easy Website Builder