PER PIU' INFORMAZIONI:


facebook
youtube
instagram
tiktok
phone
telegram

I Nostri Contatti

©2021-2023 Fabio Greco- TeamEvolution - P.Iva 12291220015 -  Privacy Policy   Cookie Policy

TEAM EVOLUTION

pxb_2690816_f27a98d161b8167e529e1b8a22ed6a87

TEAM EVOLUTION SCHOOL

 

Ne shpjegojmë se si të punoni me ne

edhe nëse nuk jeni në gjendje

 

START UP

07 BENI NJE REGJISTRIM 

(FARE UNA REGISTRAZIONE)

07 Si të bëni një regjistrim të Klientit

(Come Fare Una Registrazione CLIENTE)

 

Në këtë video tutorial do të shpjegoj se si të regjistroni një klient të ri dhe të bëni porosinë duke përdorur lidhjen tuaj personale dhe kodin tuaj personal.

 

"In questo Video Tutorial ti spiego come registrare un nuovo Cliente ed effettuare l'ordine utilizando il tuo link personale e il tuo codice personale."

07 Si të bëni një regjistrim Përfaqësues

(Come Fare Una Registrazione RAPPRESENTANTE)

 

Në këtë video tutorial do të shpjegoj se si të regjistroheni një Përfaqësues të ri dhe të regjistroheni duke përdorur lidhjen tuaj personale dhe kodin tuaj personal.

 

"In questo Video Tutorial ti spiego come registrare un nuovo Rappresentante ed effettuare l'iscrizione utilizando il tuo link personale e il tuo codice personale."

01 Zyra juaj (Il tuo BackOffice)

check

02 Faqe personale (Link Personale)

check

03 Faqja e Snep (Sito Snep)

check

04 Snep në Evropë (Snep in Europa)

check

05 Porosi Personale (Ordine Personale)

check

06 VS e Fitimet (Guadagni)

check

07 Bëni një Regjistrim (Fare una Registrazione)

check

08 Zoom di Team

check

09 Mbështetja e Team (Supporto del Team) 

check

10 Mesazhet e para gati (Primi Messaggi Pronti)

check

11 Puna me Social (Lavorare con i Social)

check
Create Website with flazio.com | Free and Easy Website Builder